Oglaševanje, oblikovanje, komunikacijske rešit

 

Tečaji na daljavo


Vsi se verjetno zavedamo, da je prihodnost na spletu. Trenutne razmere so nas na hitro prisilile, da smo se bolj poglobili tudi v online poučevanje.
Tudi večina jezikovnih tečajev, ki so potekali v živo, se je prestavila na internet. Po začetnih strahovih in dvomih, smo prebili led in skupaj s tečajniki ugotovili, da online poučevanje nudi vrsto prednosti v primerjavi s tečaji v živo.
Kot prva je udobje, saj se povežete od koderkoli, potrebno je samo imeti dobro internetno povezavo. Zagotovo je prednost tudi ta, da ne izgubljate časa z vožnjo na tečaj in tako optimizirate svoj čas. Pri poučevanju preko interneta je na voljo ogromno vaj, gradiva in videov, ki so takoj dostopni. Tečaji lahko potekajo kadarkoli, saj ni težav z zasedenostjo učilnic ali sejnih sob na podjetjih.

Odlična rešitev za vse, ki ste veliko odsotni. Tako se lahko udeležite tečaja z dopusta, poslovne poti in tudi iz bolnice so se nam že javili najbolj zagrizeni tečajniki.

Vas zanima tečaj na daljavo? Pokličite na 040 172 918 ali pišite na info@minu-jeziki.si

MINU, jezikovno-ustvarjalni studio

Maya Petkovšek, s. p.
Pavšičeva 29
1370 Logatec
040 17 29 18
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Zavrni". Popolna zavrnitev piškotkov lahko onemogoči določene funkcije, kar bi lahko povzročilo nepopolno delovanje spletne strani.
Ne strinjam se