Oglaševanje, oblikovanje, komunikacijske rešit

 

MINU jezikovno-ustvarjalni studioBi se želeli naučiti svetovnih jezikov, vendar jih na Notranjskem ni v vaši bližini?  Si želite, da bi bil vaš prevajalec bližje vašim poslovnim prostorom? Potrebujete primernega tolmača za na poslovno pot?

Vemo, da so vaši odgovori pritrdilni, saj vas je pot pripeljala ravno na našo spletno stran. Verjamemo, da bomo v MINU, jezikovno-ustvarjalnem studiu uspeli zadovoljiti prav vsako vašo jezikovno željo.

Ali ribo ujamemo za vas, ali vas jo naučimo ujeti!

  • Ribo vas naučimo ujeti sami! Jezikovni tečaji italijanščine, nemščine, angleščine in francoščine so primerni za prave jezikovne sladokusce!
  • Ribo ujamemo za vas! Tonete v kupu prevodov? Ne belite si glave, to skrb namesto vas prevzamemo mi! Vaša besedila prevedemo hitro in naslovniku primerno!
  • Naučili vas bomo ujeti pravo ribo! Učenci, dijaki in študentje, skupaj z vami se bomo podali v globoko modrino vaše jezikovne zagate! 

Tečaji

 

Prevajanje

 

Inštrukcije

  ribic v kanti  
Nekje je potrebno začeti ... začetni tečaji angleščine, nemščine, italijanščine in francoščine.
  Želite, da bo vaša ideja/ponudba/želja jasna tudi v tujem jeziku?
  Vam nemščina, italijanščina, ali morda kakšen drug jezik povzročajo preglavice?

MINU, jezikovno-ustvarjalni studio

Maya Petkovšek, s. p.
Pavšičeva 29
1370 Logatec
040 17 29 18
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Zavrni". Popolna zavrnitev piškotkov lahko onemogoči določene funkcije, kar bi lahko povzročilo nepopolno delovanje spletne strani.
Ne strinjam se