Oglaševanje, oblikovanje, komunikacijske rešit

 

Varstvo osebnih podatkov


Podjetje MINU Jezikovno-ustvarjalni studio, poučevanje tujih jezikov in prevajanje se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.minu-jeziki.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Piškotki

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

 
Splošno o piškotkih
Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami uporabnikov spletnih mest. Razlog za uporabo piškotkov na spletnem mestu www.minu-jeziki.si je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), pomagajo pri izvajanju različnih spletnih storitev ter pri zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika - saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh. Na spletnem mestu www.minu-jeziki.si z uporabo piškotkov ocenjujemo učinkovitost zasnove spletnih mest ter tudi ustreznost vsebine in oglasov, ki jih uporabnikom ponujamo na spletnih mestih.
 
Kaj so piškotki
Spletne strani, e-poštna sporočila, spletne storitve, spletna oglasna mesta in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo storitev uporabljajo t. i. piškotke (cookies).

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikovi terminalski opremi (računalnik, mobilna naprava in podobno), ko ta obišče spletno stran www.minu-jeziki.si (s svojega spletnega strežnika pošlje v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku uporabnikovega računalnika). Ta na primer spletni strani www.minu-jeziki.si omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku spletne strani www.minu-jeziki.si bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Piškotki se uporabljajo tudi zato, da spletno mesto www.minu-jeziki.si izve več o načinu, kako uporabniki spletne strani, pomagajo pa tudi izboljšati uporabnikovo izkušnjo, ko obišče spletne strani.
 
Seznam piškotkov
Spletno mesto www.minu-jeziki.si uporablja sledeče piškotke:
 
VRSTA PIŠKOTKA
  NAMEN UPORABE
VolCoockieAgreement   Dovoljenje za uporabo piškotkov.
     
VolSite   Boljša navigacija po spletnem mestu (uporabnik tudi ob menjavi jezika ostane na isti menijski povezavi); začasno shranjevanje podatkov iz obrazcev na spletnem mestu; delovanje nekaterih pojavnih (pop-up) oken; omogočanje prijave na spletnem mestu.
     
__utma
__utmb
__utmc
__utmz
  Zbiranje informacij prek Google Inc. sistema o tem, kdo so uporabniki spletnega mesta.
Piškotki zbirajo podatke anonimno vključno s številom obiskovalcev te strani, od kje obiskovalci prihajajo na stran in katere podstrani so obiskali.
     
AWSUSER_ID,
AWSESSION_ID
  Beleženje spletne statistike – beleženje in analiza obiska na spletnem mestu (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.).
 
Sprejem ali zavrnitev piškotkov
Spletna stran www.minu-jeziki.si uporabnika pred uporabo piškotkov uporabnike o njih obvesti in pridobi njihovo privolitev pred njihovo uporabo oz. pred naložitvijo na uporabnikovo napravo.

Sprejem piškotkov omogoča, da ocenimo spletno vedenje uporabnikov. Pri tem zbiranje podatkov pomeni, da piškotki shranjujejo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno stran, vključno s številom prikazanih strani, od kod uporabnik prihaja (geografska lokacija), čas obiska in število obiskov, vse z namenom, da bi s tem izboljšali spletno stran in zagotovili dobro izkušnjo pri uporabnikih. Ti podatki se zbirajo preko sledilnih piškotkov. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni in se ne povezujejo z osebnimi podatki. Spletno mesto
www.minu-jeziki.si teh podatkov ne deli z nobenimi tretjimi osebami. Če uporabnik ne sprejme piškotkov, ni shranjena nobena informacija.
 
Uporabnik ima možnost, da sprejme ali zavrne vse piškotke spletnega mesta
www.minu-jeziki.si, pri čemer je treba upoštevati, da večina brskalnikov samodejno sprejema piškotke; oziroma, da njihovo uporabo blokira tako, da spremeni nastavitve v svojem internetnem brskalniku.
 
Če uporabnik zavrne uporabo (vsaj določenih) piškotkov, nekatere funkcije niso nujno več na voljo in bi lahko spletna stran delovala nepopolno.


Izključitev odgovornosti


Spletne strani www.minu-jeziki.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje MINU Jezikovno-ustvarjalni studio, poučevanje tujih jezikov in prevajanje ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje MINU Jezikovno-ustvarjalni studio, poučevanje tujih jezikov in prevajanje ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice


© Copyright 2011 MINU Jezikovno-ustvarjalni studio, poučevanje tujih jezikov in prevajanje
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.minu-jeziki.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja MINU Jezikovno-ustvarjalni studio, poučevanje tujih jezikov in prevajanje, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

MINU, jezikovno-ustvarjalni studio

Maya Petkovšek, s. p.
Pavšičeva 29
1370 Logatec
040 17 29 18
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Zavrni". Popolna zavrnitev piškotkov lahko onemogoči določene funkcije, kar bi lahko povzročilo nepopolno delovanje spletne strani.
Ne strinjam se