Oglaševanje, oblikovanje, komunikacijske rešit

 

Tečaji tujih jezikovZakaj na tečaj tujega jezika?


Iščete kvaliteten jezikovni tečaj po ugodni ceni na Notranjskem? Sedaj se lahko  v Jezikovno-ustvarjalnem studiu MINU v Logatcu od odličnih učiteljev, ki jim je tuj jezik kot materni jezik, naučite:
jeziki
  • angleščine,
  • nemščine,
  • italijanščine,
  • francoščine,
  • španščine,
  • in druge jezike

Jezikovni tečaji so primerni za vse, ki se z jezikom prvič spoznavajo in tudi za tiste, ki so nekaj osnov že osvojili. Jezikovni tečaji so namreč zasnovani tako, da boste na vseh stopnjah osvojili tako jezik, kot tudi samo kulturo - približali vam bomo življenje, kulturo, način razmišljanja itd. prebivalcev države, katere jezika se želite naučiti.

Kako bi sami ocenili svoje znanje tujega jezika?


Ko nas nekdo vpraša naj sami ocenimo svoje znanje jezika, je lahko odgovor zelo nerealen oz. ni merodajen, saj se vsak oceni na svoj način.
Nekateri svoje znanje podcenujejo, drugi precenjujejo, tretji pravijo, da znajo govoriti, slovnica pa jim ne gre, spet nekdo lahko reče, da pozna besedišče področja, v katerem dela. Kako naj delodajalec ve, kakšno je vaše znanje jezika, če napišete slušno in govorno zelo dobro, pisno odlično. Kako definirati dobro, odlično, osnovno? S klikom na naslednjo povezavo do Evropske (samoocenjevalne) lestvice tujih jezikov boste lahko ocenili svoje znanje in po vsej Evropi bodo vedeli, kakšno je vaše znanje tujega jezika.


Kje začeti, če se želite vpisati na tečaj?


V MINU-ju pripravljamo začetne, nadaljevalne in osvežitvene tečaje v skupinah, individualne tečaje, popolnoma prilagojene tečajniku, v primeru povpraševanja pa tudi posebne jezikovne tečaje za poslovno korespondenco, turistične delavce ipd. Skupine posameznih tečajev so namenoma majhne (največ 8 tečajnikov hkrati), da lahko vsak posameznik osvoji čim več znanja. 

Preden se odločite za jezikovni tečaj, jezika pa ste se že učili, vas vabimo, da opravite kratek pogovor z učiteljem jezika, da vam bomo lahko svetovali in vas uvrstil v skupino, primerno nivoju vašega znanja.

MINU, jezikovno-ustvarjalni studio

Maya Petkovšek, s. p.
Pavšičeva 29
1370 Logatec
040 17 29 18
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Zavrni". Popolna zavrnitev piškotkov lahko onemogoči določene funkcije, kar bi lahko povzročilo nepopolno delovanje spletne strani.
Ne strinjam se