Oglaševanje, oblikovanje, komunikacijske rešit

 

Splošni pogoji poslovanja


Naši tečaji in delavnice potekajo v majhnih skupinah, zato Vas prosimo za obvezne predhodne prijave.
Prosto mesto na tečaju si zagotovite z nakazilom nevračljivega depozita 30€ (trideset), ki se v primeru izvedbe tečaja šteje kot del tečajnine in se odšteje od celotnega zneska tečaja.

Prvi obrok tečajnine je potrebno nakazati do drugega srečanja.

račun: SI56 10100-0045297346 (Banka Koper)
prejemnik: MINU, Maya Petkovšek, s.p., Pavšičeva ul. 29, 1370 Logatec
namen: naziv tečaja/delavnice (npr. ANG )


V obrazec za Prijavo na tečaj vnesite točne podatke, saj vas le tako lahko pravočasno obvestimo o morebitnih spremembah terminov!

  • Tečaji v skupini bodo izvedeni v primeru zadostnega števila prijav (najmanj 3 udeleženci, razen če ni pri posameznem tečaju to določeno drugače), pridržujemo si pravico do spremembe terminov.
  • Tečajnik ima pravico do odpovedi udeležbe na tečaju na prijavnem mestu, kjer se je prijavil. V primeru, ko tečajnik odpove udeležbo, ima MINU pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi v višini 30 eur. Odpoved mora tečajnik izvajalcu sporočiti najkasneje 3 (tri) dni pred predvidenim pričetkom tečaja.
  • Zahtevka za povračilo kupnine ni mogoče uveljavljati po datumu začetka tečaja, kakor tudi ne za čas neizkoriščenega dela tečaja.
  • V primeru, da MINU odpove tečaj, ima tečajnik pravico do celotnega povračila vplačane kupnine tečaja.
  • Med tečajem lahko tečajnik prekine izobraževanje na svojo željo, ustno ali s pisno izjavo o prekinitvi. Če tečajnik med tečajem prekine izobraževanje nima pravice do povračila stroškov ali kupnine, ne delno ne v celoti. Obvezno pa mora poravnati celtno tečajnino.
  • V primeru odpovedi programa na lastno željo tečajnika ali zaradi višje sile, ne da bi za to obstajali razlogi na strani izvajalca zaradi nepravilno opravljene storitve, stranka nima pravice zahtevati povrnitve kupnine ali znižanja cene.
  • MINU, si pridržuje pravico do odpovedi tečaja ali do spremembe programa, najkasneje 3 (tri) dni pred predvidenim pričetkom, če se za tečaj ne prijavi potrebno število tečajnikov, to je najmanj 3-je, razen če ni pri posameznem tečaju določeno drugače.
  • MINU ne more prevzeti odgovornosti za spremembe programa zaradi nastopa kakršnekoli višje sile med potekom programa. V teh primerih lahko tečajnikom zagotovi storitve v spremenjeni obliki, glede na obstoječe možnosti. 
  • Tečaji (razen, kjer je predhodno drugače dogovorjeno) potekajo v Logatcu, na lokaciji poslovnih prostorov MINU, Jezikovno-ustvarjalnega studia, Tržaška 19a. Za kakršnokoli spremembo lokacije je potrebno pisno sporočiti vodstvu šole. MINU ne prevzema stroškov za izvedbo tečaja na drugi lokaciji.


Splošni pogoji poslovanja veljajo od 01.09.2012 dalje in se uporabljajo do objave novih.

MINU, Maya Petkovšek s.p.

MINU, jezikovno-ustvarjalni studio

Maya Petkovšek, s. p.
Pavšičeva 29
1370 Logatec
040 17 29 18
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Zavrni". Popolna zavrnitev piškotkov lahko onemogoči določene funkcije, kar bi lahko povzročilo nepopolno delovanje spletne strani.
Ne strinjam se